DVheadrs1700x400px-bottledbycolore.jpg
DVheadrs1700x400px-hoffz2
DVheadrs1700x400px-hoffz

De Vries Schilders

Kennis en kleur vormen de basis van elk schilderwerk

Om het gewenste effect te kunnen creëren, heeft u echter ook inspiratie en advies nodig over materialen, ondergronden en de juiste producten voor desbetreffende ondergronden.
Wij geven u graag handige schildertips, kleurideen, achtergrondinformatie en informatie over producten van Sikkens, Flexa, International, Cetabever, Gilsa, etc.

De meesterschilders van het schildersbedrijf zijn vakmensen. De jarenlange ervaring geeft u als klant een vertrouwd gevoel.
Voor alle soorten wandafwerking kunt u bij ons terecht. Er zijn al vele mooie projecten door de vakmensen afgerond.

Uw schilderwerk door een vakman laten schilderen scheelt veel tijd en rompslomp. U bent ook zeker van een prima resultaat. Bovendien haalt u de kosten van goed schilderwerk er bij de verkoop dubbel en dwars uit. Tevens kunt u ons inschakelen voor een permament onderhoud van uw pand. Zij houden in overleg met u de staat van uw (buiten) houtwerk in goede conditie.

Iedere wand is verschillend

Meestal zijn alle afwerkingen mogelijk, al dan niet vooraf gegaan door een voorbehandeling. Er zijn verschillende soorten wandafwerking. Denk hierbij aan bijvoorbeeld behang, verf of stucwerk.

Specialisme in hout en marmer imitaties en de decoratieve verftechnieken.

De imitatie van grenen, eiken, mahonie, of teak op ondergronden als hout, stenen muren en andere materialen geeft uw interieur een heel ander aanzien. In principe kunnen alle houtsoorten worden geïmiteerd. De marmersoorten wit marmer (carrara) , port d’or, napoleon rouge en vert de mer kunnen we zowel in olie als in acrylaat uitgevoerd worden.

Wiep Damstra
Tel 0515 53 1887
Mobiel 06 53 70 42 42
wiep.damstra@hetnet.nl